Türk mutfağının binbir çeşit lezzetlerinin arasında şüphesiz tatlılar da önemli pay sahibidir. Saray mutfağından günümüze denk gelen tatların yanı sıra her geçen gün gelişen dünya mutfağıyla birlikte tatlı menüleri enikonu genişlemektedir. Yurdumuzun
her yöresinde farklı usüle göre yapılan binlerce tatlı çeşidi Türk mutfağının vazgeçilmezleridir. Özellikle hamurişi tatlılar
ve sütlü tatlılar her kesim tarafından sıklıkla tüketilen tatlar olarak bilinse de tatlı tarifleri aracılığıyla enfes lezzetler
mutfağınıza geliyor. Özellikle en yeni birbirinden özel meyve tatlıları tarifleri ile sitemiz sayesinde sofralarınızda
çeşitli sürprizlere yer verebilirsiniz.
tatlı tarifleri'da dünyanın en iyi ustalarının en özel Kek, Pasta , Kurabiye , Baklava, tariflerini bulabileceğiniz gibi, pratik bilgilerin yardımıyla kendi tariflerinizi de oluşturup aile bireylerinize sürprizler hazırlayabilirsiniz. En yeni tatlı tariflerine ulaşmak artık
hiç de zor değil. Doğu mutfağının en farklı hamurişi tatlılarını yapmanın bir hayal olmadığını, tatlitariflerin.com sayesinde
keşfedecek ve sofralarınızda enfes tatlılara yer açacaksınız. tatlitarifibiz.blogspot.com mutfağınızdaki en gizli sırdaşınız olacak.

21 Haziran 2016 Salı

Fondü Tarifi


Misafirlerine tatlı bir şeyler ikram etmek isteyenler için yapımı kolay ve kısa sürede hazırlanan bir tatlı olan fondü kaçırılmaz bir sunum olacaktır. Tatlı sevenler için meyvelerle birlikte servis edilebilecek güzel ve kolay bir lezzettir. Fazla uğraşmadan evde hazırlayarak sizlerde meyve eşliğinde tüketebilirsiniz. Kolay ve meyvelerle tüketimi oldukça zevkli olan bir karışımdır. İstediğiniz her an meyvelerin yanına hazırlayarak evde tüketebilirsiniz. Böylece meyveleri daha lezzetli hale getirerek hem de çikolata severler için meyve ile çikolatayı bir araya getirerek yemek daha lezzetlidir.

Fondü Malzemeleri

1 paketin yarısı kadar kutu krema
50 gr bitter çikolata
50 gr sütlü çikolata
Muz
Kivi
Portakal

[fac_icon icon=”cutlery”] Fondü Hazırlanışı

Kremayı tencereye konur ve kaynamaya başladığında içerisine bitter ve sütlü çikolata ilave edilir. Çikolataların kremanın içinde tamamen eridiğinden emin olunduğunda hazırlanan karışım fondü kabına alınır. Fondü kabının altındaki mum karışımın sıcak kalmasını sağlayacaktır. Kabın etrafına muz, kivi, çilek, mandalina ve diğer sevdiğiniz meyveler yerleştirilir. Meyveler fondüye batırılarak afiyetle yenilir.

Fondü Tarifi Video





Google Etiketler:Fondü Tarifi,

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Site haritası ; Google Sitemap En güzel Tatlı Çeşitleri Resimli Tatlı Tarifleri