Çikolatalı Tavuk Göğsü Malzemeler :
1 lt süt
100 gr. margarin
2,5 kahve fincanı un(Türk kahvesi fincanı)
2,5 kahve fincanı şeker
1 paket bitter çikolata
Çikolatalı Tavuk Göğsü Yapılışı :
Margarin tencereye koyulur içine un da eklenip. Karıştırarak unun kokusu gidene kadar biraz kavrulur. Sonra içine şeker ve süt de ilave edilir ve topaklanmaması için sürekli karıştırarak pişirilir. Pişince ocaktan alınır ve sıcakken içine bitter çikolata eklenir. Yaklaşık 10 dk mikser ile çırpılır. Hazırlanan Çikolatalı Tavuk Göğsü isteğe göre ıslatılmış borcama veya kaselere dökülür. Üzeri süslenip buzdolabına koyulur. Buzdolabında soğuduktan sonra servis edilir.Google Etiketler:Çikolatalı Tavuk Göğsü Tarifi,
0 yorum :
Yorum Gönder