Kadınlardan Tam Not alan Frambuazlı Parfe Soğuk tatlı çeşiti bugün sizlerin huzuruna çıkıyor; ) daha önce hiç tadına bakmadıysanız çok şey kaybettiniz demektir.
Buyrun fazla vaktinizi almadan tarife geçelim..
Parfe İçin Gerekli Malzemeler
- Yarım kilo frambuaz
- 3 poşet kremşanti
- 2.5 su bardağı süt
- 1 çay bardağı toz şeker
- 12 adet bisküvi
- 1 çay bardağı damla çikolata
Frambuazlı Hazırlanış ve servisi..
- Frambuazların birazını kek kalıbının altına dizin. Şanti, şeker ve sütü karıştırma kabında çırpın içine bisküvileri kırın damla çikolataları ilave edin. Frambuazların bir kısmını da bu karışıma ekleyin ve karışımı kalıba dökün. Üzerini kaşıkla düzeltin ve tekrar kalan frambuazları serpiştirin. Derin dondurucuya koyun bir gece beklesin servis tabağına ters çevirerek ikram edin.
0 yorum :
Yorum Gönder