Malzemeler :
- 2 çay bardağı toz şeker
- 2 çay bardağı un
- 1 lt. süt
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 kutu krem şanti (kutunun içerisindeki iki paketide kullanın )
- 1 su bardağı soğuk süt
- 100 gram hindistan cevizi
Hazırlanışı :
Şeker, un ve kakaoyu bir tencereye koyun.
Sütü yavaş yavaş ekleyerek karıştırın.
Orta ateşte muhallebi kıvamında pişirin.
Hindistan cevizi serpilmiş dikdörtgen borcama sıcakken boşaltıp düzgünce yayın, soğutun.
Çukur bir kapta iki paket krem şanti ve bir bardak sütü mikserle çırpın.
Soğumuş pudingi üzerine yayın.
Buzdolabında soğutun.(Akşamdan yapılırsa daha iyi sonuç verir)
Bıçakla uzunlamasına ortadan ikiye kesip kısa kenardan 4 parmak eninde şeritlere kesin.
Kesilen parçaları spatula yardımı ile rulo şeklinde sarılarak servis tabağına yerleştirin. Afiyet olsun.
0 yorum :
Yorum Gönder