Pasta ve pasta yapımı dünya genelinde yaygınlaşan bir alan olmaya başladı. Bu iş için özellikle açılmış pasta yapımı kursları da bulunmakta ve Türkiye’de de kurslar açılmaya devam ediyor. Pastacılığı profesyonel olarak yapmak isteyenler ya da pasta tarifleri öğrenmek isteyenler bu kurslara katılıyor ve pasta yapımının inceliklerini öğreniyorlar. Ancak evlerinizde pasta yapmak için illa ki bu kurslara gitmeniz gerekmiyor. Herkesin evlerinde uygulayabileceği pasta tariflerini sitemizden inceleyip, kolayca erişebileceğiniz malzemeler ile pastalar yapmanız mümkün. Bu pasta tariflerinin yapımı oldukça basit olduğu gibi kendi yaratıcılığınızı da katarak, harikalar yaratabilirsiniz. Sitemizde bulunan çeşitli pasta tarifleri ile pasta kurslarına katılmadan kendi kendinize pasta yapmayı öğrenebilir ve sofralarınıza renk katabilirsiniz.
GerekLi malzemeler. .
200 gram dondurulmuş vişne
1 portakal
3 kivi
1 muz
300 gram ananas
150 gram siyah üzüm
100 gram kiraz şekerlemesi
1 paket pötibör bisküvi
1 kutu ananas jölesi
HAZIRLANIŞI ve YAPILIŞI..
MEyveleri yıkayıp.soyuyoruz.Küçük küçük doğrayıp bisküvileri kek kalıbının veya küçük kalıpların altına diziyoruz.Üzerine meyveleri diziyoruz.Jöleyi paketteki tarifine uygun olarak hazırlayıp.Soğutup meyvelerin üzerine döküp.
Buzdolabında soğutup ters çeviriyoruz.ÇEvresini meyve dilimleriyle süsleyerek servis yapıyoruz..
Afiyet şeker olsun .
0 yorum :
Yorum Gönder